Bent u op zoek naar de Jeroen Bosch Apotheek,
bel dan: 073 553 5999 of ga naar de website.

BernhovenDe afdeling van ZANOB in Bernhoven verzorgt op de geneesmiddelverstrekking in het ziekenhuis. Ook patiƫnten die niet in het ziekenhuis zijn opgenomen, krijgen soms hun geneesmiddelen via de ziekenhuisapotheek.
Sinds 1 april 2013 is Bernhoven gehuisvest in de nieuwbouwlocatie in Uden. Het ziekenhuis kent daarnaast twee poliklinische diagnostische centra in Oss en Veghel.
Het team bestaat uit 18 assistentes, 1 logistiek medewerker, 1 teamhoofd en 3 apothekers.

Activiteiten
De ziekenhuisapotheek in Bernhoven heeft een belangrijke adviserende taak bij het geneesmiddelgebruik, en verstrekt hierover informatie aan artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers in het ziekenhuis. De kwaliteit van de geneesmiddelvoorziening is aan voortdurende kwaliteitsbewaking onderhevig. Hiervoor heeft de apotheek vele procedures opgesteld. Verder worden de medewerkers voortdurend bijgeschoold. Om te waarborgen dat onze dienstverlening blijft aansluiten bij de wensen van de verpleegafdelingen, vindt er regelmatig plaats de verpleegafdelingen.


Geneesmiddelenassortiment

In Bernhoven wordt een beperkt assortiment geneesmiddelen gebruikt. De beperking in het assortiment heeft als doel de arts en de verpleging met een beperkt aantal geneesmiddelen veel ervaring op te doen. Dit komt de kwaliteit en de veiligheid ten goede. Daarnaast brengt het minder kosten met zich mee. Bij opname kan het voorkomen dat de geneesmiddelen die de patiƫnt reeds gebruikt, tijdelijk worden omgezet in een soortgelijk geneesmiddel dat in het ziekenhuis beschikbaar is. Vaak wordt in het ziekenhuis de medicatie nog aangepast. Bij ontslag wordt doorgaans de medicatie gecontinueerd die thuis gebruikt werd.


Contact ZANOB algemeen:
Telefoonnummer: (073) 553 59 00
Faxnummer: (073) 553 59 01
E-mailadres: secretariaatzanob@zanob.nl

Adresgegevens:
Nistelrodeseweg 10
5406 PT Uden
tel: (0413) 404040

Contactpersonen:
Mevrouw drs. C.H.J. Bekkers manager/gevestigd apotheker
Mevrouw drs. T.M. Jagmont, ziekenhuisapotheker
Mevrouw drs. A.A.M. Blenke, ziekenhuisapotheker
De heer H.J van Tartwijk, teamhoofd

Bereikbaarheid:
De medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen van 7.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.30 - 17.00 uur.

Het laatste nieuwsInloggen STIP

Vacatures